Noteer zaterdag 4 mei in jullie agenda, om mee te komen feesten op onze school.   We vieren ons jaarlijks schoolfeest in het thema kleuren.

De leerlingen zullen prachtige optredens voor u voorzien.  De deuren gaan open vanaf 13u00.  Het Annuncia Dancing team opent ons schoolfeest om 13u30.  Nadien starten de optredens van de kleuterschool.  Om 15u15 starten de optredens van de lagere school  Alle optredens gaan door op de speelplaats van de lagere school. 

Daarnaast zullen er allerlei activiteiten georganiseerd worden voor jong en oud nl. springkastelen, workshops,
spelletjes, grime, … Naast deze activiteiten kan u genieten van een hapje en een drankje op ons terras binnen en buiten.  

Vanaf 17u00 start ons PASTAFESTIJN waar u tot en met woensdag 1 mei nog voor kan inschrijven via deze link.  (De dag zelf kunt u niet meer bestellen!)  Daarnaast kan u via deze link drankkaarten en jetons bestellen.   Om deel te nemen aan de workshops en sommige activiteiten moeten de kinderen ook jetons hebben.  Deze kan je op voorhand kopen of op de dag zelf aan de kassa.  Uw bestelling wordt meegegeven met uw zoon/dochter op vrijdag 3 mei of u kan deze afhalen aan de kassa.  U kan betalen met cash of payconiq, er is geen bancontact aanwezig.

Dit jaar is er een leuk tombola-raadspel.  Hiermee kan je mooie prijzen winnen!

We wensen iedereen een heerlijke familiedag toe!