Contacteer ons
Kalender
Nieuws
Annuncia Instituut op Youtube

Voor- en naschoolse opvang

Voor- en naschoolse opvang is betalend. Voorbewaking per begonnen kwartier en nabewaking per begonnen half uur, volgens een tarief dat in alle scholen van de gemeente Ranst gelijk is (zie lijst bijdragen – bijlage 2 in infobrochure).

Centrum: voorbewaking alle dagen vanaf 7u30 tot 8u25. Nabewaking alle dagen vanaf 15u45 tot 18u. Op woensdag tot 13u.

Millegem: voorbewaking alle dagen vanaf 07u30 tot 08u25.  Nabewaking alle dagen vanaf 15u45 tot 17u00. Op woensdag tot 13u00.

Vanaf volgend schooljaar zal er op woensdagnamiddag, op pedagogische studiedagen, facultatieve verlofdagen en vakanties opvang voorzien worden door de buitenschoolse kinderopvang van Ranst. Voor meer informatie kan u terecht op de website www.ranst.be

Voor de voor- en naschoolse opvang wordt een vergoeding gevraagd. Alle ouders ontvangen een fiscaal attest voor de opvang zodat dit bij de belastingsaangifte kan bijgevoegd worden.

Buitenschoolse kinderopvang (BKO)

‘Het RE-BOKje’ is de naam van de buitenschoolse kinderopvang die de gemeente Ranst organiseert voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. 

Voor alle info + inschrijvingen: https://www.ranst.be/bko

Voor meer informatie verwijzen we graag naar het beleid op leerlingbegeleiding (zie downloads-pedagogisch beleid) en onze praktische infobrochure (zie downloads-algemene documentatie).