Hoe en wanneer?

Inschrijvingen Annuncia tijdens of voor het schooljaar 2022-2023

Indien u wenst in te schrijven, neemt u best telefonisch contact op met de school op het nummer 03/485.54.58, of stuurt u een mailtje naar directie@annuncia-ranst.be

De vrije plaatsen kan u nakijken op het tabblad ‘inschrijvingen en vrije plaatsen’.

Inschrijvingen Annuncia schooljaar 2023-2024

OPENDEURDAG 11 MAART 2023

Wil je onze school en onze leerkrachten leren kennen? Kom dan zeker en vast een kijkje nemen op 11 maart 2023 tussen 10u en 13u. 

Gelegenheid tot inschrijven!!!

 Wij werken NIET met een digitaal aanmeldingssysteem.  

Alle broers en zussen en kinderen van personeel kunnen vanaf  woensdag 1 februari tot en met vrijdag 17 februari inschrijven. (= voorrangsperiode).  Via het ouderplatform ontvangt u op woensdag 1 februari een invulformulier waarop aangeduid kan worden of u een broertje of zusje wenst in te schrijven. 

Op basis daarvan sturen wij via het ouderplatform een link door waarmee u uw zoon/dochter online kan inschrijven.  Een kopie van de paspoorten is niet meer nodig.  Enkele dagen na de inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail.

Let op: Alle broers en zussen van het geboortejaar 2021 dienen zich tijdens deze voorrangsperiode in te schrijven.

Alle kinderen uit de 3e kleuterklas die volgend schooljaar de overstap maken naar het eerste leerjaar stromen in principe automatisch door naar het eerste leerjaar.

Op woensdag 1 februari ontvangt u via het ouderplatform een invulformulier waarop u kan aanduiden of uw zoon/dochter op onze school naar het eerste leerjaar zal gaan.    Met dit invulformulier bevestigt u de inschrijving (of duidt u eventueel aan dat u voor een andere school kiest).  Het geeft ons informatie over hoeveel leerlingen we mogen verwachten in het eerste leerjaar.  

Alle andere (nieuwe) kinderen (= nieuwe instappers van het geboortejaar 2020, nieuwe kleuters, nieuwe kinderen voor de lagere school)  kunnen ingeschreven worden vanaf  zaterdag 11 maart 2023 tijdens onze opendeurdag!    U kan die dag genieten van een rondleiding, tal van fijne activiteiten voor de kinderen, een huifkar brengt u naar onze wijkschool Millegem,…

Kortom een bruisende voormiddag MET kans tot inschrijven!!

De capaciteit alsook het aantal vrije plaatsen kan u terugvinden op onze website onder het tabblad ‘Capaciteit en vrije plaatsen’